Waarom zijn wij anders?

Wij bieden liefst geen kant-en-klare oplossingen. Ieder bedrijf is anders en verdient een unieke aanpak en presentatie. We kijken waar u nu staat, waar u het liefst zou willen staan en wat er gedaan kan worden om daar te komen.

Je ziet het vaak langs komen “Nu al vanaf € 375, een website van maximaal 5 pagina’s!” U krijgt zo een uithangbord, eentje al vele. Maar is er over de inhoudelijke invulling nagedacht? Wordt uw potentie ook benut? Onderscheidt u zich?

Een website is zo veel meer dan een eenvoudig digitaal visitekaartje. U krijgt één kans om u te presenteren, want er zijn duizenden concurrenten op de markt. Iedere pagina, ieder stukje content moet benut worden om de klant te overtuigen. Een website biedt informatie, is een presentatieplatform, een inspiratiebron én een verkoopkanaal in één. Trekt u de aandacht van uw klant en kiest de klant voor u, heeft uw website haar doel bereikt. Klikt de klant weg, is € 375 een prijzige, verspilde kans.

De klant moet centraal staan bij de ontwikkeling van een website. Wat verwacht hij, wat beweegt hem om uiteindelijk voor u te kiezen? Strategie, design, structuur en content moeten in samenhang ontworpen worden. De achterliggende gedachte: wat maakt u uniek – hoe onderscheidt u zich van de concurrentie?

Dit unieke moet benadrukt worden. Het kan gaan om sublieme informatie, inspirerend beeld, een handige functionaliteit of app. Het gaat bij iedereen om wat anders. Het doel is hetzelfde: de klant overtuigen.

Een website leeft en is nooit af: u zult er goed voor moeten zorgen en moeten blijven door ontwikkelen. Wat 10, zelfs 5 jaar geleden vooruitstrevend was, is nu achterhaald. Het gaat snel en er zijn zoveel aanbieders op de markt dat u het zich niet kunt veroorloven dat niet te doen.

Budget

Goed verhaal, maar wat moet dat allemaal kosten? Minder dan u denkt!

U kunt altijd vrijblijvend een gesprek aanvragen. Indien u dat wenst, kan ik daarna uw al bestaande website en mediakanalen doorlichten of eventueel een eerste opzet voor een site maken. Kosten voor dit advies: € 150. In het advies zal ik altijd diverse modules benoemen. Sommige aanpassingen kunt u wellicht zelf, zonder hulp maken. Andere verbeteringen kunnen we snel en tegen geringe kosten realiseren. En bepaalde ideeën kosten wellicht een veel grotere (tijds-)investering. Die kunt u misschien in de toekomst overwegen, of op een andere manier benaderen.

U heeft dus alles zelf in de hand!

Rik Duijm

Journalist | zelfstandig ondernemer | full stack web developer

 

 Na zijn studie Journalistiek en Voorlichting werkte ik voor diverse landelijke toeristische tijdschriften. Ik belandde in Zuid-Amerika, waar ik diverse bedrijven oprichtte, die vooral online hun klanten binnen trokken. Na terugkeer in Nederland deed ik een studie full stack web developer om 3 passies te kunnen combineren: schrijven, ondernemen en ontwerpen.