Wat doen we? 

Een intelligente online presentatie verbetert uw concurrentiepositie. Wij creëren het streepje voor dat u daarmee krijgt op uw concurrentie, of dat nu ontstaat vanwege de inspiratie die uw website oproept, de informatie die u biedt, een optimale gebruiksvriendelijkheid of een handige functionaliteit. U kunt altijd wel iets doen, waardoor de klant denkt: “Die hebben het goed voor elkaar!”

Hoe doen wij dat?

1. de klant

We beginnen bij het begin en verdiepen ons in de klant. Dat wil zeggen, u en úw klant. Want de klant is altijd het uitgangspunt. Wat voor product of dienst levert u? Wat is het verhaal achter uw merk? Wat is er onderscheidend aan? En dan: hoe kunt u daar vervolgens een klant van overtuigen? Wie is die klant eigenlijk? Wat verwacht die van u? En waarom?
 

2. de keuzes

Aan de hand van bovenstaande analyse ontwikkelen we een digitale strategie. Wat is de beste aanpak voor uw bedrijf? Wat heeft u nodig om uw boodschap over te brengen – en uw product aan de klant? Een website is voor de hand liggend, maar welke kenmerken moet deze hebben? Vaak is er een gat tussen wat u nodig acht en wat de klant daadwerkelijk zoekt. Wederom zullen we hier kritisch naar kijken.

3. design en ontwikkelen

We leggen u een ontwerp voor, waar aan de hand van uw opmerkingen aan gesleuteld kan worden. Daarna bouwen we de site, rekening houdend met de eisen die Google stelt.

4. de content

Tenslotte verzorgen we de content. Dit is evenmin te onderschatten. Om goed te scoren in Google, moet u uw website zo waardevol mogelijk maken. Google moet u zien als autoriteit op uw vakgebied. U moet dus goede, informatieve content bieden, die op een correcte manier gepresenteerd moet worden. Ook dit doet u niet eventjes tussen alle hectiek van uw normale bedrijfsvoering door.

 

5. SEO

U bent al zeer goed op weg met uw SEO na de eerste vier stappen, maar uiteraard zult u hier aan moeten werken. Uw site moet in beweging zijn om op te blijven vallen. Het werk is daarmee nooit af, en ook hier kunnen we u mee helpen.